Gott nytt år!

I söndags var vi på en 4 timmars Gudstjänst tillsammans med Biskop Gulle i utkanten av stan. Det var mycket musik och sång. Bra predikan med Jesus i centrum (vilket han ju alltid ska vara). Flickorna hade svårt att sitta still så länge så de var utanför med Maria. Johannes satt kvar med mig i 4 timmar. imponerande! Gudstjänsten avslutades med en auktion utanför. Någon kände medlidande med våra nu hungriga barn och köpte en knippe bananer som Hanna och Ellinor med glädje tuggade i sig. Mån-ons har de indiska butikerna varit stängda på grund av någon konflikt mellan myndigheterna och indierna, så vi har varit lite begränsade. Igår kom jag till en av dessa butiker och skulle handla. Ytterdörren var inte låst men stängd så jag öppnade. Där satt ett gäng indier. Kan jag handla frågade jag. Ja men låt det gå fort nere på stan är det lite oroligt, svarade ägaren. Förhoppningsvis lugnar detta ner sig snart så vi kan handla igen. Men det finns ju afrikanska butiker också, men med mindre utbud. Internet funkar halvbra.

Till sist: Gott nytt år och Guds välsignelse från Mwanza:)

mwanza1 171

 

I

3 reaktion på “Gott nytt år!

 1. Carina Arvidsson

  Hej!
  Bwana Yesu asifiwe!
  Idag har vi firat Trettondag jul i Vasakyrkan, Umeå med missionen som tema. Vi har berättat att du Maria blir ny BIAL-missionär, lyssnat till Rune Persson som predikat och berättat om TEE som vi har som ett av våra missionsprojekt, samlat in en stor missionsgåva och bett för alla våra missionärer. Vi önskar er Guds rika välsignelser och att ni ska känna er burna av Guds kärlek! Mungu ni pendo! Mungu awabariki sana!
  Vasakyrkan genom Carina Arvidsson

  Svara
 2. Viktoria Nordén

  Hej familjen Polback!
  Välkomna ut i tjänst! Vi vet ungefär hur det kan vara: förvirrande, härligt, jobbigt, kul och allt däremellan. VI ser fram emot att få träffa er i ert nya hemland!
  Allt gott och hälsningar från hela vår familj!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *