Gud är god!

Idag hände något spännande när jag satt på en restaurang. Vid bordet jämte mig satte sig en kines som direkt började prata med mig. Han berättade att han bygger vägar här i Tanzania.  Jag berättade att jag jobbar som missionär. Då var det som att det blixtrade till i hans ögon och han kom och satte sig vid mitt bord och sa: – Please give me the Christian message. I want you to tell me all about your faith. ”Vidöppet mål så att säga”

Så här sitter jag nu och delar evangeliet med en man som ställer frågor och hungrar efter Gud.  Till sist tipsade jag honom att kolla in en film på youtube som handlar om de kristna i Kina. Han verkade öppen och det skulle förvåna mig mycket om han inte blev en kristen:)

 

2 reaktion på “Gud är god!

  1. Fredrik Larsson

    Mycket må falla på hälleberget, men det är en fröjd att tala när öra och sinne är vidöppna. Då är myllan fet, då kan man så några korn som till sist föder hela folk… :-€

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *