Guds humor?

Hej Vänner!

Maria och jag går till sjukhuset för att kolla Maria. Testet visar att Maria har amöba (inte så farligt som det låter om man får medicin). Under tiden vi sitter i väntrummet och väntar på att få tala med en doktor börjar vi prata med tre killar från Sydafrika. Jag frågar en av dem: hur är det med dig? Well my knee is really hurting! Jag svarar: Can I pray for you? Han: Yes why not!

Vi ber! Jag frågar: Is it better! Han: Yes a little. Vi ber en gång till. Han: The pain is almost gone. Vi ber en tredje och sista gång: Han: The pain is gone, I’m healed. Detta säger han samtidigt som han går runt och hoppar utan smärta. En av hans kompisar säger: We almost carried him inside here! Han som heter Criss säger: Okej I’m fine now I dont need any assistance in this hospital. I’m going home. En av hans andra kompisar vill nu också ha förbön. Hans allmäntillstånd är inte bra. När vi ber för honom säger han att han får en bra känsla i kroppen. Jag tror att även han blev helad.

Självklart bad jag och Maria också för hennes åkomma. Varför blev inte hon helad? Jag vet inte! Men jag vet att: JESUS IS STILL IN THE HEALING BUSINESS!!! Och jag tror fortfarande att han vill hela Maria och alla människor.

mwanza3 302

Be blessed och be gärna för oss om hälsa;)

 

 

En reaktion på “Guds humor?

 1. Fam. Berglund

  Hej!
  Underbart att höra att Gud helar även i Tanzania och inte bara i Sverige. 😉 fortsätt be!
  Tänk att Gud t.o.m. kan använda en amöba för att förhäliga sitt namn.
  Håll ut Maria, det går över om man får medicin. Krya på dig!
  Hälsningar från Henrik och en förkyld och febrig Hanna.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *