I Mwanza möts hela världen!

mwanza3 217 mwanza3 091mwanza3 131 mwanza3 222

Det är ett stort privilegium att få bo i denna miljonstad där människor från världens alla hörn lever tillsammans. Afrikaner, Indier, Européer, Amerikaner och Kineser. Människor från olika

stammar och religioner. Ett stort nöje är att bara se alla dessa olika klädstilar människor harDet är för det mesta en mycket fin stämning bland folken. Denna erfarenhet delar vi med våra barn som nu har klasskompisar med något annorlunda livsstilar och erfarenhet än många av kompisarna i Sverige.

mwanza3 339

4 reaktion på “I Mwanza möts hela världen!

 1. Göte Swedberg

  Hej,

  Det gläder mig att höra att ni verkar trivas och finna er tillrätta i Mwanza, en stad där jag gjort flera korta besök under de senaste drygt 5 åren. Jag har ett samarbete med en läkare på Bugando-sjukhuset eller rättare sagt på det universitet som är knutet till sjukhuset. Jag själv jobbar på universitetet i Uppsala, är medlem i EFS mf i Lötenkyrkan och kommer att åka till Mwanza senare i veckan. Om allt går väl kommer jag fram fredag förmiddag, stannar sedan bara till onsdag 4/3. Det skulle vara intressant att få träffa er och se hur missionsarbetet i Mwanza utvecklas. Har ni någon mailadress eller mobilnummer så jag kan ta kontakt när jag anländer.

  Hälsningar
  Göte Swedberg

  Svara
 2. Sofia Svensson

  Hej familjen Polback! Vilken spännande stad ni verkar bo i, tänk vilken förmån! Nu provar jag att skriva även här, har mailat er ang Bial-sidan i Budis 🙂 Allt gott önskar jag er! Kram /Sofia, Bial-inspiratör

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *