Besök på skola

Tänkte bara berätta att för några veckor sedan var jag, Henrik och några afrikanska vänner på en skola. Jag predikade för ca 200 ungdomar 13-16 år. Det var helt underbart. Himlen var vid öppen. Vid frälsningsinbjudan ville ca 100 ta emot Jesus i sina liv. Okej en del av dom kanske var kristna sedan innan men jag fick veta att många av ungdomarna var namnkristna utan att egentligen vara avgjort kristna. Vi bad också om helanden. Då manifesterade sig många demoner och vi fick driva ut demoner i sådär 2 timmar.
Senare på kvällen träffade jag mina rasta vänner där två blev helade efter att jag instruerat en av rasta killarna att be. Själv satt jag och tittade på och log.
Jag är så glad och tacksam att jag vill spricka. Tack Jesus! Tack också till alla er som ber. Det betyder mycket för oss. Mitt i det härliga vi ser är det också kamp. Bed om fortsatt genombrott och att vi får vara friska.Till sist glöm inte att detta kan ske också hemma i Sverige.
Eller som ängeln sa till Maria: Det som är omöjligt för människor är möjligt för Gud.

14052015882 140520158731405201586514052015853

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *